Меню
Количка

Антибактериална кърпа с дървесни фибри - два броя

Антибактериална кърпа с дървесни фибри - два броя
-15 %

Картонът, който използваме за всички наши опаковки, е одобрен от FSC от устойчиви източници и е рециклируем.

Антибактериална кърпа с дървесни фибри - два броя
  • Премахва бактериите без химикали.
  • Изключително силна попиваща повърхност.
  • Устойчива на миризми и петна.
  • Два броя.
  • Размер на кърпата 27х30 cm.
  • Наличност: В наличност
  • Кат. номер: EEWFC2
21.99 лв.
25.99 лв.

Изцяло от естествени материали

Нашите антибактериални кърпи с дървесни фибри са направени от осем слоя естествени дървесни фибри, което ги прави изключително попиващи. Подходящи са за почистване на всички повърхности в дома. Тези здрави кърпи за многократна употреба почистват бактериите и мръсотията. За да ги почистите само ги изплаквате с вода, и след това отново можете да ги ползвате. Кърпите могат да се перат и в пералнята – изключителното им действие ще трае години.

Отстраняване на бактериите

Невероятно, но факт: доказано е, че тези кърпи отстраняват 99% от бактериите единствено с вода; няма необходимост от използването на никакви химикали. Кухнята Ви вече може да бъде чиста от микроби без да използвате силни химикали.

Устойчивост на миризми и петна

Освен това кърпите са устойчиви на миризми и петна. Изплакнете използваната кърпа с топла вода и готово: не само че сте отстранили всякакви мръсотии, но и 99% от бактериите и вече имате чиста кърпа за следващия път. Кърпите могат да се перат и в пералнята – изключителното им качество ще трае години.

Толкова много приложения…

Кърпите са подходящи за кухнята, банята, подовите настилки и дори за почистване и пастиране на автомобили. Заместете всички кърпи в дома си с тези антибактериални „красавици“.