Меню
Количка

За нас

Задавали ли сте си въпросa - "Kое е произлязло първо екo или яйцето?“ :-)

Един от най-добрите начини за да участвате в борбата със замърсяването в света е да живеете природосъобразно и да сте сигурни, че продуктите, които купувате се произвеждат с етика и са щадящи за околната среда.

Екоег е дело на млад и амбициозен англичанин. Поставена му е диагноза за остра форма на алергия и той решава да намери по-добра алтернатива за лечение от тежката фармация с лекарства. Производството и популяризирането на екологични продукти без увреждаща химия се превръщат в негова лична МИСИЯ. Така той създава бранда Ecoegg.

Днес сме заобиколени от множество химикали, които рушат не само нашето здраве, ограбвайки от жизнения ни път, но и замърсяват Природата, ден след ден, година след година за нашите деца.

Малко световна статистика:

Само 27% от пластмасовите бутилки се рециклират. Останалите седят в депата, където могат да отнемат до 1000 години, за да се разградят.
Един милион морски птици и 100 000 морски бозайници умират всяка година от пластмасово замърсяване в световните океани.
В едно проучване на Центровете за контрол на заболяванията в САЩ става ясно, че почти 93% от хората са дали положителен резултат за потенциално вредно химично вещество в пластмасовите продукти.
Нали сте съгласни, че проблемът е твърде значителен за Вас и Вашите близки? Той оказва безпрецедентно влияние върху Човечеството и Околната среда?

Ние, от ecoegg.bg предлагаме вече и на българския пазар иновативни и приятелски продукти за бита и ежедневието. В тях липсват всякакви токсични съдържания, като резултат от тежка и увреждаща химия.

Всички EcoEgg продукти са алтернативи на съществуващи в нашия бит на химически натоварени продукти за пране и почистване на дома и офиса.

Всеки един артикул е нежен към кожата, естествен и ефективен. Всеки продукт EcoEgg носи в себе си силата на природата!

История на бранда Екоег

Ние можем да се похвалим с дългогодишен опит в областта на екологични, здравословни и полезни продукти, които се ползват от милиони хора във Великобритания и повече от 40 други държави. Ние даваме 10 годишна гаранция за всяка стока със знака на EcoEgg.

Ние произвеждаме битови продукти, които са подсказани от нуждите на клиентите и спестяват пари. Те са  екологично чисти и без съдържание на увреждащи химикали.

Нашата мисия е да революционизираме начина, по който хората мислят за домакинските продукти, като им предложим иновативни и ефективни алтернативи на традиционните продукти в еко варианти.

Нашата гама артикули за домакинството предлага екологични алтернативи на настоящите марки за почистване, осигурявайки прости продукти, които насърчават дома да бъде по-екологичен.

Награди и сертификати:

Ние сме скромни, но понякога е добре да споменем за постиженията на EcoEgg.

Ето някои от тях:

  • Ecoegg печели наградата на Британската Кралица за "Предприемачество в иновациите" през 2016 година. Наградите се правят и раздават ежегодно от Нейно величество Кралицата по препоръка от министър-председателя, подпомаган от Консултативен комитет, включващ представители на правителството, промишлеността и търговията;
  • Нашето яйце за пране е удостоено с наградата за "Най-добър нов продукт и технология" на седмицата за климата. Признат е за революционен нов начин за хигиенизиране на прането безопасно и безвредно;
  • Съоснователят на Екоег, Роб Кнайд, спечели наградата „Keiba Kent Entrepreneur of the Year!“ за успешно реализирана бизнес стратегия и за все по-големи постижения в бизнеса;
  • През 2014 г. Ecoegg е избран за един от най-бързо развиващите се бизнеси в Обединеното кралство;
  • Екоег получава и златната награда за продукти в грижа за бебето от списание „Prima Baby & Pregnancy“;
  • Наградата NatWest Venus на целия екип на Екоег за най-добър зелен бизнес. Яйцето за пране замества успешно около 700 000 тона миещи препарати, замърсяващи водната ни система всяка година. Сега Вашето пране с ЕкоЕг е екологично!
  • EcoEgg работят в тясно сътрудничество с Академията за алергии във Великобритания (водеща медицинска благотворителна организация за лица, страдащи от алергии, чувствителност и нетолерантност). Екипът на Ecoegg получи наградата "Allergy Friendly Product Award" на Allergy UK. Екоег работи в партньорство с Националното общество по екзема. НОЗ са водеща организация, представляваща интересите на страдащите от екземи пациенти в цяла Великобритания.
     

"Ние, от EcoEgg Bulgaria, искаме всички да живеят здравословно и дълго"