Меню
Количка

Общи условия за ползване

Общи условия за ползване на магазина
*Последна редакция 06.06.2019 г

Уважаеми клиенти, моля прочетете внимателно този текст, той представлява обвързващо споразумение между Вас и „Еко Вайб“ ЕООД и описва условията, при които можете да използвате електронния ни магазин.

1. КОМПАНИЯТА

„Еко Вайб“ ЕООД е дружество с ЕИК 122020394, с адрес за кореспонденция- гр. София 1000, район Средец, ул. Петър Делян No 7.

Регистрация по Закона за данък върху добавената стойност № BG122020394

Можете да се свържете с нас като ни пишете на имейл адрес hello@ecoegg.bg или на адреса ни за кореспонденция.

2. СИГУРНОСТ НА ВАШИТЕ ДАННИ

„Еко Вайб“ ЕООД предприема мерки за защита на личните данни на потребителите си съгласно изискванията на Закона за защита на личните данни. За поверителни данни се смятат данните предоставени в потребителския акаунт.

Регистрираните потребители носят пълна отговорност за запазването в тайна на потребителското си име и парола и за всички действия, извършени с техните потребителски име и парола.

При желание на потребителя неговият профил може да бъде изтрит от системата на „Еко Вайб“ ЕООД заедно с личните му данни след писмено уведомяване на имейл адрес hello@ecoegg.bg.

3. ПОРЪЧКА

Не е задължително да сте регистриран потребител, за да закупите продукт от онлайн магазина на „Еко Вайб“ ЕООД. Ако създадете потребителски акаунт, няма да Ви се налага да въвеждате своите данни всеки път, когато искате да поръчате някой от нашите продукти и ще виждате пълна история на поръчките си.

След финализиране на всяка поръчка на предоставения електронния адрес потребителя ще получи имейл с цялата информация по поръчката. Ако са необходими уточнения за условията или адреса на доставка, ще се свържем с Вас.

4. ДОСТАВКА

Доставки на стоки от онлайн магазина се извършват на територията на България, в рамките на 1 до 6 работни дни само чрез куриер. Цената на услугата се определя според избрания начин на доставка, адреса и теглото на поръчаната стока.

Посочените сроковете за доставка се отнасят за поръчки, направени до 16.00 ч. в работни дни. За поръчки направени след 16.00 ч. срокът за доставка се удължава с един работен ден. При независещи от нас и извънредни обстоятелства сроковете на доставка може да не бъдат спазени, за което клиентите ще бъдат навременно информирани.

5. ЦЕНИ И ПЛАЩАНЕ

Посочените цени са за един брой продукт и включват ДДС. Всички цени са в български лева. Цените не включват стойността на доставка, която се определя според теглото на поръчаните стоки, адреса и начина на доставка.

„Еко Вайб“ ЕООД има право да променя обявените цени на стоки и услуги без предварително уведомяване на потребителите. Всеки клиент на онлайн магазина се задължава да заплати цената, която е била актуална по време на поръчката, съгласно настоящите общи условия.

Възможните начини на плащане на стоките са следните:

Наложен платеж – плащане на куриера при доставка.

Ако потребителя желае да получи фактура, е необходимо да попълни данните в съответния формуляр. Фактурата ще бъде изпратена след плащане на поръчаната от него стока.

6. ОТКАЗ ОТ ПОРЪЧКА И ВРЪЩАНЕ НА ЗАКУПЕНАТА СТОКА

Клиентите имат право, без да дължат обезщетение или неустойка и без да посочват причина, да се откажат от поръчаните стоки в срок от 14 дни, считано от датата на приемане на стоката. При отказ на стоката „Еко Вайб“ ЕООД ще възстанови по посочена от клиента банкова сметка всички получени плащания не по-късно от 14 дни считано от датата, на която клиента ни е информирал за решението за отказ. 
„Еко Вайб“ ЕООД има право да откаже възстановяване на сумата, ако стоката е с нарушен търговски вид, ако е използвана, ако са нарушени компонентите и по член 57, алинея 5 от "Закон за защита на потребителите".

„Еко Вайб“ ЕООД има право да отложи възстановяването на плащанията до получаване на стоките обратно или докато ни бъдат представени доказателства, че стоките са изпратени обратно, в зависимост от това, кое от двете събития е настъпило по-рано.
 Клиента трябва да поеме преките разходи по връщане на стоките като разходите се очаква да не надвишат приблизително сумата за доставката или стандартната куриерска услуга. 

7. СЪДЪРЖАНИЕ И АВТОРСКИ ПРАВА

Цялото съдържание на сайта и магазина e собственост на „Еко Вайб“ ЕООД. Всяко използване на съдържанието, включително модификация, репродукция и дистрибуция без писменото разрешение на „Еко Вайб“ ЕООД се наказва от закона.

8. Надзорни органи:

(1) Комисия за защита на личните данни
Адрес: гр. София, ул. „Проф. Цветан Лазаров” № 2,
тел.: (02) 940 20 46
факс: (02) 940 36 40
Email: kzld@government.bg, kzld@cpdp.bg
Уеб сайт: www.cpdp.bg

(2) Комисия за защита на потребителите
Адрес: 1000 гр. София, пл."Славейков" №4А, ет.3, 4 и 6,
тел.: 02 / 980 25 24
факс: 02 / 988 42 18
гореща линия: 0700 111 22
Уеб сайт: www.kzp.bg