Меню
Количка

Витамин C-olway 100 капсули

Витамин C-olway 100 капсули

Картонът, който използваме за всички наши опаковки, е одобрен от FSC от устойчиви източници и е рециклируем.

Витамин C-olway 100 капсули

Защо COLWAY предлага на потребителите собствен витамин C след като в Европа се продават близо 8 хиляди различни продукта с това наименование? Може ли днес да създадеш изключителен продукт на тази препълнена пазарна ниша?

Оказа се, че може. Близо 96% от продаваните артикули в света са синтезирана от американска декстроза в китайските фабрики дясноспирална, аскорбинова киселина. Форма, която от милиони години нашите организми не са познавали, но затова пък са усвоявали зле. И само около 1% са чисти форми на растителни препарати

  • Наличност: В наличност
  • Кат. номер: Витамин C-olway 100 капсули
58.99 лв.

Насищането с вит. С осигурява правилното функциониране на организма, тъй като човек не го произвежда както останалите бозайници в своя черен дроб. Затова трябва да го приемаме чрез храната или с хранителни добавки. Витамин C-olway черпим просто от природата – от покълнала елда и от горчив портокал.

Витамин C-olway е най-важният витамин в процесите на нашия организъм. А най-съществена измежду неговите стотици биологични функции е участието му в производството на колагена, който поддържа в добра кондиция кръвоносните съдове, костите и кожата. Витамин C-olway ще направи гладка и бляскава твоята кожа, ще подкрепи имунната система и метаболизма, ще намали чувството за умора и отпадналост.

Той е особено препоръчителен при податливост на инфекции, посттравматични рехабилитации, парадонтози, невротични състояния, антиконцептивни средства, противотуморна профилактика. Абсолютно необходим при тютюнопушене и симптоми на преждевременно остаряване на кожата.

Витамин C-olway сега един от най-добрите вит. С в света – 100% натурален, левоспирален, без пълнители и синтезирана аскорбинова киселина.

Приложение – 1 капсула дневно, сутрин.