Меню
Количка

Колдека 60 капсули

Колдека 60 капсули

Картонът, който използваме за всички наши опаковки, е одобрен от FSC от устойчиви източници и е рециклируем.

Колдека 60 капсули

Новаторска и уникална хранителна добавка, която е комбинация от гъби Шийтаке, масло от дроб на треска и дрожди Saccharomyces cerevisiae. Маслото от дроб на рибата треска е извор на ненаситени мастни киселини и витамините D и A. Витамин А помага да запазим в добро състояние кожата, зрението и имунната система. Препаратът е обогатен с важни за правилното функциониране на организма витамини D и K, разтворими в мазнина, a също с екстракт от гъбите Шийтаке, една от легендите на китайската медицина.

  • Наличност: В наличност
  • Кат. номер: Колдека 60 капсули
194.99 лв.

Витамин D участва активно в работата на имунната система, както и в пълноценото използване на калция и фосфора. Въздейства на функционирането на мускулите и поддържането на здрави кости и зъби. Световната здравна организация бие тревога за масовия дефицит на витамин D.

Витамин K подпомага правилното съсирване на кръвта и заздравява костите, отговаря за очистването на артериите, усвояването на витамин D и ролята на калция. Beta D glukan засилва резистентността на нашия организъм и регулира кръвното налягане. Приеман системно осигурява 72-часова защита от много патогени.

Приложение – 1 капсула дневно по време на хранене.