Меню
Количка

ECOEGG

EcoEgg Яйце за ПРАНЕ за 210 пранета + Подарък Детокс таблетка
-20 %
Бранд: ECOEGG Кат. номер: EELE720SB
Перфектен за бебешки и детски дрехи, спално бельо, всякакви дрехи, както и за всяка чувствителна кожа. ECOEGG "яйце за пране" е иновативен продукт и е пълен заместител на праха за пране. Само хвърлете едно ECOEGG "яйце" в барабана на пералнята – без да е необходим прах, течен препарат, таблетки и..
59.99 лв. 74.99 лв.
EcoEgg Яйце за ПРАНЕ за 720 пранета + Подарък Детокс таблетка
-21 %
Бранд: ECOEGG Кат. номер: EELE720SB
ECOEGG "яйце за пране" е иновативен продукт и е пълен заместител на праха за пране. Само хвърлете едно ECOEGG "яйце" в барабана на пералнята – без да е необходим прах, течен препарат, таблетки или гел. Двата вида минерални топчета в "яйцето" вършат цялата работа, като произвеждат нежна и все пак ..
99.99 лв. 125.99 лв.
ECOEGG ЯЙЦЕ ЗА СУШИЛНЯ - ДВА БРОЯ В КОМПЛЕКТ
-16 %
Бранд: ECOEGG Кат. номер: EEDE40SB
​​​Последната новост при сушенето на дрехи с центрофугиране! Намалява времето за сушене с до 28%. Омекотява и ароматизира Вашите дрехи. Дерматологично тестван. Нашето иновативно Ecoegg яйце за сушилня намалява времето за сушене на дрехи, спестява Ви пари и омекотява и ароматизира Вашите ..
35.99 лв. 42.99 лв.
ECOEGG ЯЙЦЕ ЗА СУШИЛНЯ без аромат- ДВА БРОЯ В КОМПЛЕКТ
-17 %
Бранд: ECOEGG Кат. номер: EEDE40SB1
​​​Последната новост при сушенето на дрехи с центрофугиране! Намалява времето за сушене с до 28%. Омекотява и ароматизира Вашите дрехи. Дерматологично тестван. Нашето иновативно Ecoegg яйце за сушилня намалява времето за сушене на дрехи, спестява Ви пари и омекотява Вашите дрехи. Ако има..
29.99 лв. 35.99 лв.
Бранд: ECOEGG Кат. номер: EEDT6
Почистете пералнята отвътре! Комплект за 6 почиствания. Изчиства натрупванията от варовик, сапун и прах за пране, химия и тежки метали. Премахва неприятната миризма. Препоръчително е да използвате една детокс таблетка преди да започнете на перете с EcoEgg. Пералнята във всеки дом се ..
17.99 лв.
Бранд: ECOEGG Кат. номер: EEDER40SB
Умният начин да ароматизираш дрехите си. Просто отворете Вашето ECOEGG "Яйце за сушилня" и заменете хипоалергенните пръчици за да подновите любимия си аромат. След това използвайте нормално. Зареждащата опаковка съдържа 4 парфюма, които са ви достатъчни за още 40 сушения. ECOEGG пръчици за "Яй..
15.99 лв.
Стартов пакет - Яйце за пране EcoEgg за 70 пранета + Препарат за петна - BIG SIZE + Детокс таблетка
Гореща оферта -30 %
Бранд: ECOEGG Кат. номер: Стартов пакет
Стъпка 1 ЗА ДА БЪДЕ ЕДНО ПРАНЕ ЧИСТО И БЕЗ ХИМИКАЛИ Е ВАЖНО ДА ИМАМЕ И ЧИСТА ПЕРАЛНЯ. ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА ПЕРЕТЕ С EcoEgg Е ЖЕЛАТЕЛНО ДА ИЗЧИСТИТЕ (ДЕТОКСИКИРАТЕ) ВАШАТА ПЕРАЛНЯ С ЕДНА ОТ ДЕТОКС ТАБЛЕТКИТЕ НА EcoEgg. Стъпка 2 АКО ВАШАТА ДРЕХА ИМА НЯКАКВО ПЕТНО или е СИЛНО ЗАМЪРСЕНА или и..
55.99 лв. 79.98 лв.
Бранд: ECOEGG Кат. номер: EELER210
​​​​​Когато Ви се изразходват таблетките за ECOEGG, не го изхвърляйте - заредете го отново и го ползвайте пак. Само добавяте. Предлагат се в 2 аромата: "Пролетен цвят", "Нежен памук" и "Без аромат" Всички таблетки за зареждане се предлагат в следните аромати: "Пролетен цвят" или "Нежен паму..
34.59 лв.
Бранд: ECOEGG Кат. номер: таблетки 50 пранета
​​​​​Когато Ви се изразходват таблетките за ECOEGG, не го изхвърляйте - заредете го отново и го ползвайте пак. Само добавяте. Предлагат се в 2 аромата: "Пролетен цвят", "Нежен памук" и "Без аромат" Всички таблетки за зареждане се предлагат в следните аромати: "Пролетен цвят" или "Нежен паму..
14.99 лв.
ЯЙЦЕ ЗА ПРАНЕ ECOEGG ЗА 70 ПРАНЕТА + ПОДАРЪК ДЕТОКС ТАБЛЕТКА
-12 %
Бранд: ECOEGG Кат. номер: 70 пранета
Пълен заместител на праха за пране. Разфасовка: 70 изпирания. Дерматологично тестван в най-реномирани лаборатории във Великобритания. След като закупите, първоначално, яйце за пране за 70 пранета, след това купувате само таблетки за зареждане и спестявайте. Т.е. разхода е 0.28 лв. на пране..
29.99 лв. 33.99 лв.
Бранд: ECOEGG Кат. номер: празно яйце
We have had numerous requests from customers for spare egg cases for various reasons, and now you can have them! Mix and match Want to make your Laundry Egg a bit more fun?  Why not mix and match, with half your egg being the one colour, and the other half another? Perhaps you have the Fragrance ..
18.99 лв.
Tourmaline Pellets за Яйце за пране ECOEGG
-17 %
Бранд: ECOEGG Кат. номер: ER15TOURM
Spare Tourmaline Pellets for your Laundry Egg...
9.99 лв. 11.99 лв.
Антибактериална кърпа с дървесни фибри - два броя
-15 %
Бранд: ECOEGG Кат. номер: EEWFC2
Изцяло от естествени материали Нашите антибактериални кърпи с дървесни фибри са направени от осем слоя естествени дървесни фибри, което ги прави изключително попиващи. Подходящи са за почистване на всички повърхности в дома. Тези здрави кърпи за многократна употреба почистват бактериите и мръсотият..
21.99 лв. 25.99 лв.
Бамбукови кърпи за многократна употреба
-17 %
Бранд: ECOEGG Кат. номер: EEBT1
Много здрави и с висока попивателна способност Бамбукът е една от най-здравите и естествено попиващи съставки. Той попива над пъти повече от обикновената кухненска хартия. Многократна употреба За разлика от обикновената кухненска хартия, която се използва веднъж и след това се изхвърля, тези кърп..
29.99 лв. 35.99 лв.
Бранд: ECOEGG Кат. номер: EEFS1L
Пликовете „Свежи по-дълго време“ са импрегнирани с естествена смес от минерали, която забавя процесите на гниене и запазва плодовете и зеленчуците по-свежи по-дълго време. Доказано ефективни Независима лаборатория във Великобритания потвърди, че пликовете "Свежи по-дълго време" удължават живота на..
21.99 лв.
Препарат против петна 135 ml.
Изчерпан
Бранд: ECOEGG Кат. номер: препарат против петна 135 мл
Нашият мощен препарат против петна не съдържа тежки химикали или други съставки, които могат да причинят дразнене на Вашата кожа – продуктът ни е толкова безопасен, че може да се използва и с голи ръце. Успешно се справя с най-различни видове петна. Просто втрийте на засегнатата област и гледате к..
24.99 лв.
Препарат против петна 270 ml. Double size - Big size
-22 %
Бранд: ECOEGG Кат. номер: препарат против петна 270 мл
Нашият мощен препарат против петна не съдържа тежки химикали или други съставки, които могат да причинят дразнене на Вашата кожа – продуктът ни е толкова безопасен, че може да се използва и с голи ръце. Успешно се справя с най-различни видове петна. Просто втрийте на засегнатата област и гледа..
35.99 лв. 45.99 лв.
Бранд: ECOEGG Кат. номер: EH2
Състои се от следните компоненти: СУПЕР ФИН ПРЕД-ФИЛТЪР: Пречиства от прах, животински косми и всякакви по-едри частици във въздуха. ХЕПА ФИЛТЪР КЛАС H13: Елиминира до 99.97% от всички замърсители с големина до 0.3 микрона /за сравнение – човешкият косъм е с диаметър около 50-150 микрона/. Това вк..
89.00 лв.
Показва 1 до 18 от 18 (1 страници)