Меню
Количка

Блог

10 Mar Три идеи за смислени еко подаръци
admin 0 119
Обичам да правя смислени и иновативни подаръци, които ще се оценят и които наистина ще се използват.  Да, има смислени подаръци като книгите, които също обичам да подарявам, но кой знае колко подарени книги събират праха по рафтовете непрочетени… Подаръците, тип чорапи плюс пяна за бръснене, също са практични и полезни, но едва ли могат да се наре..
10 Mar Грижите, които трябва да полагате за дрехите си, за да са в перфектно състояниe по-дълго време
admin 0 46
Жените държат на външният си вид изключително много. Главна част от него са дрехите и аксесоарите. Независимо колко пари инвестирате в дрехите си, ние сме сигурни, че искате да ги запазите здрави за по - дълго време. Ако не се грижите правилно за тях, техният живот може да бъде много кратък. Грижейки се за дрехите си, вие ще имате възможността да г..
10 Mar Как да поддържате дрехите бели за по-дълго
admin 0 56
Ако искате да запазите дрехите си в перфектно състояние за по - дълго време, трябва да полагате нужните грижи за тях. Ако не правите това е възможно напълно да съсипете дрехите си. Белите дрехи изискват най - много внимание и време. Те обикновено се захабяват много по - бързо от останалите и петната върху тях личат значително повече. Белият цвят е ..
10 Mar Различните видове петна – как да се справите с тях
admin 0 63
Есента е тук, а с нея идват и повечето петна. Вятърът и дъждът и калта са едни от основните източници на петна по дрехите Ви през студените дни. Но съвсем не са единствените. Искате ли да се справите с различните видове петна без никакъв проблем? Първото, което трябва да знаете, е как да третирате различните видове петна. След като това Ви е изве..
Показва 1 до 4 от 4 (1 страници)